RESTAURANT INDONESIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1452 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Indonesia. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 22:35 Eten is altijd ontzettend lekker. Alleen wel echt op tijd bestellen, we hebben anderhalf uur moeten wachten tot onze bestelling voor 2 pers. er was.
27 nov 2022 om 20:28 Bezorging duurde 2 uur, het eten was lauw. Veel sambal in t eten, graag apart!
25 nov 2022 om 22:17 Geweldig restaurant, goede service en heerlijk eten. Top!
25 nov 2022 om 21:07 Bezorging kwam een uur te laat, waardoor het eten niet meer warm was helaas.
24 nov 2022 om 21:40 Echte Indonesische gerechten. Heerlijk.
20 nov 2022 om 11:08 Eten was op de afgesproken tijd bezorgd, en het was zoals altijd weer erg lekker. Wel even ons bordje met eten opgewarmd in de magnetron, maar we wonen dan ook niet in de buurt dus het is logisch dat het eten dan iets afkoelt.
19 nov 2022 om 21:40 Bestellen vaak bij indonesia, maar nu krijgen we én veel minder én veel later. Hebben nog gebeld maar werden niet serieus genomen. Jammer, want altijd heel tevreden.
19 nov 2022 om 19:29 Heerlijk gegeten al was het wat lauw van temperatuur
18 nov 2022 om 11:42 voor ons de eerste keer dat we bestelde voor herhaling vatbaar
13 nov 2022 om 21:01 Het eten was top Helaas hadden we de tijd doorgeven om 18.30 maar ze waren er al om 17.30 We hadden bewust die tijd gekozen omdat mijn man pas om 18.00 thuis zou zijn M.v.g fam sengers
13 nov 2022 om 20:49 Bezorging duurde veel langer dan aangegeven. Eten zoals altijd lekker, maar niet heel warm meer.
12 nov 2022 om 11:37 Mijn favoriete restaurant om te bestellen! Kwam exact aan op het moment dat ik had aangegeven.